Δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω

Καλώς ήρθατε

Καλώς ήρθατε στην προσωπική μου ιστοσελίδα

Σε μια δημοκρατική κοινωνία ο δικηγόρος έχει να επιτελέσει ύψιστο λειτούργημα. Λειτούργημα που συνδέεται με την ορθή εφαρμογή των κανόνων δικαίου για την υπεράσπιση των πολιτών.

Ειδικά σήμερα μπροστά στην πραγματικότητα της πολύπλοκης νομοθεσίας, της διεθνοποίησης των συναλλαγών και της τεχνολογικής επανάστασης, η συμβολή του δικηγόρου αναβαπτισμένου στους σύγχρονους προβληματισμούς της νομικής επιστήμης είναι αναντικατάστατη. Ο σύγχρονος δικηγόρος πέρα από συνεχή επιστημονική κατάρτιση και πνευματική εγρήγορση, χρειάζεται να διαθέτει σεβασμό για τον άνθρωπο, πίστη και αφοσίωση στο λειτούργημά του για να μπορέσει να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προσδοκίες της σύγχρονης κοινωνίας.

Προσωπικός μου στόχος είναι να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με εμπιστεύονται για την επίλυση των προβλημάτων τους. Για καθέναν ξεχωριστά ενημερώνομαι και συν-εργάζομαι μαζί του για την ανεύρεση και υλοποίηση της πιο πρόσφορης και αποτελεσματικής λύσης, εγγυώμενη απόλυτη συνέπεια λόγων και έργων.